Weddings

Wil je mijn floral design op jullie bruiloft? Met mijn creaties tover ik jullie locatie tot een fijne en warme plek. Want dat is wat bloemen doen!  Denk aan een backdrop voor bij de ceremonie of een floralpiece als eyecatcher. Bloementuintjes in het looppad of een indrukwekkende flowercloud boven de dinertafels. Bloemen bij het welkomsbord of wat denk je van bloemen op de taart? Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt.
Willen jullie iets anders? Ik hou van ‘anders’ en maak graag een concept op maat voor jullie!
En uiteraard maak ik de mooiste bruidsboeketten!

Ik werk met een startbedrag van € 750,- voor het aankleden van jullie locatie. Denk dan aan een backdrop, flowercloud of bijvoorbeeld gangpadaankleding tijdens de ceremonie. Indien gewenst met stylisten en andere leveranciers. The sky is the limit en we denken graag met jullie mee!

Liever alleen een bruidsboeket, een autostuk, corsages of iets moois voor in het haar? Ook daarin denk ik graag met jullie mee. 

Het lijkt me super leuk om samen met jullie te kijken wat ik kan bijdragen om jullie dag als een sprookje te laten verlopen!

 

Roman & Michelle
Linda-Jane fotografie

Ricky & Murielle
Studio Iris van Tricht

Joost &Anneline
Mettine fotografie

Loose academy
Tales of Florals

“Beste Suzanne, Het was een hele bijzondere, emotionele en onvergetelijke dag! Dank je wel voor de prachtige bloemen! Dit heeft de dag voor ons echt als een plaatje gemaakt. We hebben prachtige foto’s met de bloemen.

Ricky & Murielle

“Op 2 juli 2021 zijn wij getrouwd en daarvoor heeft Suzanne alle bloemen geregeld. Van een kleine corsage tot een enorme backdrop. De communicatie met Suzanne is vanaf het begin af aan helder en warm. Ze heeft een enorme passie voor bloemen en dat merk je. Van te voren aangegeven want onze wensen en verwachtingen waren en daar heeft ze enorm aan voldaan!
Ze heeft echt een enorme sfeer weten neer te zetten door haar bloemen. Alles was goed geregeld en op tijd klaar. Een hele prestatie: Suzanne, bedankt!”

Simone & Robin

“Mega fijne ervaring gehad met Happy Chic. Een week van tevoren Suzanne benaderd. Ze zag gelijk mogelijkheden. Communicatie liep ontzettend fijn en vlot. Ze begreep precies wat wij wilde hebben, De bloemstukken prachtig. En dit alles binnen een week georganiseerd. Alleen maar complimenten van onze kant. Suzanne ontzettend bedankt voor alles!”

Dianne Bos-van Vlastuin

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.