Uitbreiding!

Geschreven op 3 oktober 2018

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Intussen is er veel veranderd! Ik ben mama geworden van een geweldig meisje, Fleur. Ze intussen bijna 3 maandjes oud en we genieten elke dag van haar. Mijn verlof zit er weer op en dat betekent, aan de slag! Ik heb tijdens mijn zwangerschap al leuke plannen gemaakt om uit te breiden en sinds 1 oktober is de website uitgebreid met particuliere en zakelijke bloemenabonnementen!
Mijn doel was om voor een leuke prijs een mooi boeket aan te kunnen bieden en ik denk dat dit gelukt is als je het vergelijkt met de grotere concurrenten.
Inclusief een bezorgservice heb je al vanaf € 16,- wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een prachtig boeket in huis! Heel makkelijk te regelen via de website. Ook het contact wil ik laagdrempelig houden dus via de app of mail ben ik makkelijk te bereiken voor vragen. Voor meer info, check gerust even de pagina op de website. Overigens ook leuk voor bedrijven! Dus werk je bij een bedrijf waar een mooi boeket of bloemstuk het interieur opvrolijkt, neem gerust eens contact op!
Verder staan er weer wat leuke workshops gepland en begint mijn agenda weer een beetje voller te raken, zelfs al met bruidsbloemen voor volgend jaar! Heel leuk allemaal!

Als laatste wil ik nog even zeggen: Ik ben nog altijd heel blij met elke opdracht die ik als kleine zelfstandige mag doen voor jullie! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de grotere bloemist en daarom ben ik elke keer weer heel dankbaar! Bij deze dus een oprecht dankjewel!

 

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.