Nieuwe blog nieuwe job!

Geschreven op 1 maart 2017

Dit wordt mijn eerst blog, 2 keer per maand komt er een nieuwe blog online waar ik jullie meer ga vertellen over de trends op bloemengebied, weetjes en een klein beetje over mijn leven en alle creatieve dingen die daarin gebeuren!
Enorm leuk en spannend! Ook omdat ik erg benieuwd ben wat jullie ervan vinden!
Wil je me misschien laten weten wat je ervan vind? Of er misschien nog dingen zijn die je graag willen weten.
Binnenkort zet ik bijvoorbeeld ook een blog online over de beste verzorging van een boeket bloemen. Zodat je misschien nog wel wat langer kunt genieten van die prachtige bos op tafel!

Ook mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik naast Happy Chic een nieuwe baan heb! Een hele leuke wel te verstaan!
Een aantal jaren geleden heb ik zoals sommigen weten een opleiding Interieurstyling gedaan. Een hele creatieve opleiding waar je leert over allerlei verschillende stijlen. Maar ook over stoffen, materialen en kleuren. Hoe deze te combineren en mensen te verrassen.
Ik ben per 1 maart 1 van de stylisten bij de Intratuin in Barneveld. Ik ga me samen met de andere collega’s bezig houden met de trends op interieurgebied. Er komen elke maand nieuwe thema’s uit de we terug laten komen in de winkel. Ook adviseren we mensen op het gebied van hun interieur. De combi met bloemen en planten is natuurlijk extra leuk.
Mocht je het leuk vinden om langs te komen? Kom gerust!

Naast bruidsboeketten, bloemwerk op maat en workshops biedt ik tegenwoordig ook styling aan. Ik kom langs, we overleggen wat de wensen en het budget zijn en met behulp van een moodboard laat ik je zien welke stijl ik zou adviseren. Dit kan ook om een bepaalde hoek in bijvoorbeeld de woonkamer gaan. Weet je niet meer wat je met die ene kast aan moet? Of is de muur erg saai en wil je iets nieuws? Ik help je graag met een metamorfose!

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.