Nieuwe huisstijl

Geschreven op 1 maart 2017

De laatste ben ik vooral druk geweest met een nieuw logo en met de nieuwe website.
Super leuk om mee bezig te zijn en ik moet eerlijk zeggen, ook heel arbeidsintensief! Maar het resultaat mag er zeker zijn. Allereerst het logo. Dit heeft Annemieke Takken voor mij ontworpen. Zij is een aantal jaren terug ontwerpster geweest. Na een pauze van een aantal jaren heeft ze het ontwerpen weer opgepakt! Mocht je interesse hebben, ik heb haar telefoonnummer en geef het je graag!
Het begon met een schets die ik zelf had gemaakt. Ik wilde graag een logo wat meer van deze tijd is. Happy Chic biedt naast bloemen ook styling aan sinds kort en dus wilde ik een logo waar ik meer kanten mee op kon. Na een aantal ontwerpen en een aantal afspraken zijn we tot het huidige logo gekomen. En ik ben er super blij mee!
De visitekaartjes zijn al binnen en er hangt tegenwoordig een mooie vlag aan de gevel zodat de mensen die Happy Chic komen bezoeken weten waar ze moeten zijn.

Ook kon de website een flinke vernieuwing gebruiken. Dit heb ik samen met Thomas Maakt Websites Beter aangepakt. Op Thomas Maakt Websites Beter vind je meer info over deze inspirerende ontwerper!
We hebben wekenlang samen gewerkt aan de website. Ik ben erachter gekomen dat teksten schrijven nog een hele kunst is en dat ik meer foto’s heb dan ik in eerste instantie dacht haha!
Thomas helpt bedrijven om meer uit het bedrijf te halen en bewust te zijn van marketing. En dan vooral hoe je dat op de juiste manier aanpakt. Zo ben ik sinds kort ook beter te vinden op Google. Ook zijn Facebookberichten een heel proces geworden. Hoe stel je de juiste vragen? Hoe weet je een tekst zo te schrijven dat de lezer er een beeld bij krijgt? Allemaal dingen waar we mee bezig zijn geweest. Erg leuk om te doen en heel leuk om mee samen te werken. Je ziet dat hij zijn werk echt met passie doet! Kortom, 2017 zijn we met een vernieuwde start begonnen!
Binnenkort mag ik me weer bezig gaan houden met bloemen…Wat uiteindelijk toch de passie van een bloemist is!

 

 

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.