Bruidsboeket

Het bruidsboeket is een belangrijke accessoire op jullie bruiloft. Want op hoeveel foto’s zie je het bruidsboeket terug? Denk aan de fotoshoot of tijdens de ceremonie. Daarom is het ook erg belangrijk om goed na te denken over het boeket. Wat voor kleur, welke vorm, welke bloemen zie je graag terug in je boeket? Zomaar een paar vragen die ik jullie sowieso stel. Misschien heb je wel een speciale herinnering aan een bepaalde bloem.

Ook is het gebruik van seizoensbloemen erg leuk. De Pioenrozen in de maanden mei en juni, of de Ranonkels in maart. Of wat denk je van Dahlia’s in augustus en september?
Ook kunnen we bespreken welke bloemen passend zijn bij een eventueel thema of leuke details in het boeket zoals een stukje stof van de bruidsjurk. Ik denk graag met jullie mee!

bruidsboeket orchidee

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Daarom spreek ik het liefst af. Dit kan ook in de avonduren. Via het contactformulier kan je laten weten een afspraak te willen. Ik neem contact met jullie op en dan kunnen we rustig alles bespreken. Ik wil graag van jullie weten wat jullie wensen zijn maar jullie ook het vertrouwen geven dat ik jullie bloemen kan verzorgen!
Check mijn portfolio voor meer voorbeelden.https://happy-chic.nl/bloemwerk/bloemen-voor-bruiloften/

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.