Bohemian bruiloft!

Geschreven op 1 maart 2017

De trend van 2017! Een losse, zwierige jurk, een bloemenkrans in je haar, gekleurde linten en nog kleurrijkere decoratie. Yes, you got it! We go bohemian all the way!
Wat typisch bohemian is bepaal jij natuurlijk zelf, maar ik geef je alvast een zetje in de goede richting door je te vertellen wat typisch is voor een boho-bruidsboeket en bloemendecoratie.
Voor de real boho touch is het tof om je boeket er lekker losjes uit te laten zien. Niet teveel poespas, maar eigenlijk heel basic. Een veldboeketje bijvoorbeeld met allerlei verschillende bloemen, of een boeket met plantjes. Gipskruid, Eucalypthus en grote bloemen zoals pioenrozen passen perfect bij zo’n boeket.
Qua aankleding op de locatie kan je denken aan oude koffers of kratjes gevuld met echte boho bloemen zoals gipskruid of veldbloemen.
Ook zijn bloemenkransjes in het haar geweldig bij deze stijl. Een losse vlecht in combinatie met als finishing touch een bloemenkrans! Natuurlijk match je de bloemetjes uit je krans met het bruidsboeket.
Ook passen veren heel goed bij deze stijl. Leuk voor in de corsages van de gasten of als detail in je bruidsboeket.
Kortom, er is van alles mogelijk! Meer weten? Laat een berichtje achter op de site en ik neem zelf contact op.

 

 

 

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.