Corsages

 

Zo veel mogelijkheden als het om de corsage gaat! Passend bij het bruidsboeket? Een labeltje met de naam? De vrouwen een ander kleurtje dan de mannen? Of kies je voor een corsage van droogmaterialen? Dit laatste is op het moment echt een trend binnen de Boho bruiloften.

Hoe dan ook, ik adviseer bijna altijd magneten en geen speldjes. Tenzij het om kleine kindjes gaat. Dan is een speldje wat praktischer. Ik gebruik neodymium magneten. Dat zijn sterke magneten die erg geschikt zijn voor corsages.
Ik adviseer om de bloemen links te dragen met de bloemen omhoog. Zowel voor de mannen als de vrouwen. Vroeger werden de corsages bij vrouwen met de bloemen naar beneden gedragen maar dat was omdat de corsages vaak zwaarder waren. Tegenwoordig zie je dat zowel mannen als vrouwen dezelfde soort corsage hebben dus dit hoeft niet meer. En daarbij, het staat toch ook veel mooier als de bloem mooi naar boven staat!

Check ook eens de polscorsages in mijn portfolio. Ook ontzettend feestelijk voor vrouwelijke daggasten!
Hieronder wat corsage inspiratie.

 

Een leuke corsage met diverse materialen zoals grasjes en eucalypthus Ook leuk voor een boho bruiloft! Pluspuntje: deze corsage is helemaal te drogen. Leuk als aandenken voor de gasten.

Een stijlvolle corsage die prachtig is voor elke daggast! Dit lichtroze kleurtje past bij elke outfit.

Nog zo'n leuke trend die je veel ziet, de corsage waarbij de steeltjes van de bloemen nog te zien zijn! Zo heb je echt een mini boeketje met een hele creatieve look. Deze corsage krijgt een speciale behandeling waardoor het langer goed blijft.

Een luchtige corsage van gipskruid afgebonden met jute touw. Erg leuk voor een boerenbruiloft maar ook voor een vintage/boho bruiloft.

De ''Sweet Avelanche'' roos. Hoe mooi klinkt dat! 1 van mijn persoonlijke favoriete rozen in bruidswerk omdat ik het zo'n mooi poederroze kleurtje vind. Heel klassiek met een toefje gipskruid maar o zo mooi!

Nog zo'n bijzondere roos! Een leuk alternatief voor een ranonkel of pioenroos in de maand augustus of september bijvoorbeeld.

Ook leuk in een corsage, een anjer. In enorm veel kleuren te krijgen en het voordeel is ook nog eens dat het een hele sterke bloem is!

Een corsage die er uit knalt! Als je van blauw houdt is dit echt een mooie bloem voor in je bruidswerk.

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.