Bloemen voor Bruiloften

Bloemen voor jullie bruiloft

Ja ik wil! Al lang van te voren worden er allerlei plannen gemaakt.

Waar willen jullie trouwen? Wat trekt de bruid aan? En waar is het feest? Zoveel verschillende wensen en zoveel ideeën. Een dag waar het belangrijkste jullie liefde voor elkaar is.

Een tijdje terug mocht ik voor Dennis en Joyce de bloemen voor hun grote dag verzorgen. Ze hadden een vintage thema met pastelkleuren, pompons en leuke vaasjes voor op de eettafels. De bloemen zijn hier helemaal op aangepast, een bruidsboeket met peach, zachtroze en wit. Een mooie autoversiering in de vorm van een langwerpige slinger onder het voorruit, romantische toefjes aan de stoelen en kleine boeketjes op de tafels.  De bloemen waren echt een geheel met de rest van de aankleding. Een plaatje om te zien!

Ook hierin vind ik persoonlijke aandacht belangrijk. Van te voren duidelijk bespreken wat de wensen zijn en voor een passend budget iets maken, precies zoals jullie het in gedachten hadden! Zowel in de studio in Veenendaal als bij jullie thuis kunnen we dit uitgebreid bespreken.

Heel erg bedankt voor het verzorgen van de bloemen voor onze grote dag. Het was allemaal prachtig en mensen waren erg verrast door de polscorsages!

Lieve groeten,
Marten en Yvonne

Trendy veldboeket in verschillende tinten! Allerlei zomerse bloemen waaronder pioenrozen. Judith was er super blij mee! Het paste helemaal bij haar jurk en de stijl waarin ze zijn getrouwd.

Ga je in de zomer trouwen? Frisse kleurtjes en mooie zomerbloemen steken prachtig af bij de jurk. Dit boeket is gedragen door Bo en Michiel. Ze wilden graag een zomers boeket wat losjes opgestoken was. Super leuk toch!

Heb je blauwe bloemen? Dit werd mij gevraagd door de bruidegom om dat hij een prachtig blauw pak aanhad. Een heerlijk lenteboeket met Ranonkels en blauwe Delphinium. Een plaatje toch!

Toen wij bespraken wat wij wilden voor onze bruiloft heeft Suzanne dit daarna vorm gegeven in de bloemstukken. Ze heeft een gave om woord in beeld om te zetten en iets prachtigs te maken!
Liefs Joyce

Deze bruiloft had een prachtige vintage look. Peach is een kleur die goed combineert met wit en andere zachte kleurtjes zoals roze en lila. De bruid vond het prachtig!

Na een gezellige avond met een goed advies had ik het mooiste boeket dat ik ooit had gezien! Precies wat bij mij en mijn jurk paste. Bedankt voor alles!
Liefs Nadia

Ik vind het boeket nog steeds erg mooi als ik het zo terug zie! Het boeket van Annemarie had je ook mooi gemaakt trouwens. Groet Anja

Grote dieproze pioenrozen, fel gekleurde Gloriosa en roze Lisianthus. Een prachtige combinatie met de ivoorkleurige jurk toch?

Elvera wilde graag een kleurig boeket en dat is dit bruidsboeket zeker geworden!

Wat was ik blij toen ik het boeket zag! Suzanne heeft het echt mooi gedaan! Paste perfect. Ook de andere bloemen waren beeldschoon.
Liefs Willeke

Een handgebonden boeket in het wit met een blauw detail. En dan deze leuke reactie van de bruid:

Super bedankt voor de mooie bloemen! Echt gaaf geworden. Groetjes Gerdy

Fantastische bruidsboeketten en ontzettende originele ideeën als het om corsages gaat! Wij zijn 100% tevreden. Dankjewel!!
Groetjes Ilona en Jill

een handgebonden boeket met blauwe hortensia en prachtig grote rozen.

grote roze rozen gecombineerd met een krans gipskruid, afgewerkt met kleine witte pareltjes. Heel eenvoudig maar prachtig toch?

Een foto van je prachtige bloemen op onze trouwdag
Was en ben er nog steeds helemaal blij mee.
Nogmaals bedankt!

Liefs Monique

Een handgebonden boeket met orchideeen, lelies en rozen. Samen met het blauw van de riddersporen valt dit boeket mooi op bij de ivoorkleurige jurk van de bruid. Een plaatje om te maken!

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.