autoversiering

In een dikke sportwagen, in een klassieke witte koets of op de fiets?
Er zijn zoveel verschillende soorten vervoer voor jullie bruiloft. Een ding kan ik vertellen, bloemen geven je vervoersmiddel een feestelijke uitstraling. Het is erg mooi om de bloemversiering af te stemmen op de rest van de bloemen die jullie uitkiezen voor jullie bruiloft. Nog een leuke tip: linten voor de volgauto’s! Ik ga samen met jullie kijken naar de diverse opties!

Maar hoe zit zo’n bloemstuk nou vast op de auto? Deze vraag krijg ik regelmatig.
Onder de houder waar het bloemstuk op gemaakt wordt, zit een zuignap. Deze kan heel gemakkelijk bevestigd worden op de auto. Zo kan de auto niet beschadigen. Hoe de zuignap verder werkt vertel ik jullie die dag.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag in de mail of tijdens een gesprek.

Hieronder wat verschillende opties.

Trouwen jullie in een oldtimer? Dan kan een bloemenslinger erg mooi zijn. Onder het raam bijvoorbeeld. Bevestigd met linten en zuignapjes zodat er niets kan beschadigen.

Een mooi bloemstuk op een snelle auto. Staat toch super feestelijk! Leuk is het om het bloemstuk op de auto passend te hebben bij het bruidsboeket zodat er een mooi geheel ontstaat.

Een bloemstuk met alleen maar rozen kan ook erg mooi zijn!

De hortensia leent zich uitstekend voor een autobloemstuk vanwege de grootte maar ook de mooie kleuren waarin ze te verkrijgen zijn!

Deze bloemenslinger ligt niet onder het raam van de auto maar in een S-vorm op de motorkap. Ook een leuke optie!

Een leuke witte bloementoef op een kever! En passend bij het bruidsboeket. Leuk geheel toch?!

Zin in bloemen? Neem contact op

Partners & Vrienden

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.